CREAZA CONT NOU detii deja un cont ?

Citeste pagina de Termeni si conditii inainte de a te inregistra. Daca esti deja familiarizat cu termenii nostri, apasa direct butonul CREAZA CONTUL.

  • Ne gasesti:

Termeni si conditii

 

www.targetromance.ro

 

TargetRomance.ro – reprezinta cel mai nou serviciu de matchmaking si hearthunting din Romania prin care ne propunem sa asiguram un serviciu bazat pe expertiza a trei specialisti din trei domenii diferite: psihologie, recrutare si vanzari. Evaluarile  psihologice asigura o compatibilitate sporita a celor ce urmeaza sa se cunoasca, procedurile de recrutare ajuta la identificarea candidatilor perfecti iar tehnicile de vanzare ofera suportul necesar pentru ca intalnirea persoanei potrivite sa fie una de succes. Prin serviciul de hearthunting putem sa incercam sa va aducem impreuna, sa va creem  oportunitatea de a va intalni, de a comunica si de ce nu, de a avea o relatie.

Agentia  isi ofera doar suportul in facilitarea intalnirilor cu potentiali parteneri fara a garanta sau asuma buna desfasurare a relatiei ulterior momentului intalnirii, obligatia asumata de organizatori fiind una de diligenta si nu de rezultat.

 Pentru utilizarea în cele mai bune conditii a acestui site web si pentru ca ulterior sa puteti beneficia de serviciile noastre, va recomandăm citirea cu atentie a termenilor și conditiilor de mai jos:

 

  • Site-ul este detinut si administrat de SC. CENTRUL DE EVALUARE SI DEZVOLTARE RESURSE UMANE S.R.L , cu sediul in Iasi,avand J22/362/2007, CIF:20983711. Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și conditiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniti pe această pagină ori de cate ori doriti sa accesati site-ul. În acest sens, va informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și conditiilor de utilizare.

  • Vizitarea și utilizarea acestui site pot avea loc doar dacă sunteti de acord cu prezentele conditii de utilizare. În situatia în care nu sunteti de acord cu  termenii și conditiile aratate, vă rugăm să încetati să mai accesati sau să folositi în orice fel site-ul www.targetromance.ro, renuntand astfel la  serviciile prestate de noi.

Inregistrarea datelor personale  pe site-ul www.targetromance.ro reprezinta acceptarea expresa a  regulamentului, a  termenilor şi condiţiilor de participare, orice pretentie sau reclamatie ulterioara neputand fi luata in considerare, prezentul acord avand caracter juridic obligatoriu intre dumneavoastra si noi. Continuarea utilizării serviciului constituie acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de  agentie prin reprezentantii sai legali.

Toate datele persoanelor care se inscriu pe site sunt si raman confidentiale, singurele persoane care au acces la datele personale sunt CONSILIERII  TargetRomance, acestia fiind singurii care pot accesa profilurile membrilor. Serviciile pe care le oferim sunt accesibile doar membrilor.

 1. Conditii generale de utilizare

 

Primul pas pentru a beneficia de serviciile noastre este sa va creati un cont de utilizator pe site-ul www.targetromance.ro, cont care sa contina in mod obligatoriu datele reale si cat mai multe informatii pe care le considerati utile pentru conturarea profilului dvs.(varsta, ocupatie, stare civila, hobby...etc), asa cum sunt evidentiate pentru inregistrare. Daca se constata ca datele de identificare sunt nereale, agentia  isi rezerva dreptul de a suspenda sau interzice accesul pentru a beneficia de serviciile oferite. Serviciul oferit și site-ul sunt pentru folosirea personala a membrilor persoane fizice neputand fi folosit în legătură cu vreo activitate comercială . Companiile sau orice alte organizatii nu pot deveni membri si nu  trebuie sa utilizeze serviciul sau site-ul pentru scopuri comerciale.

Dumneavoastra  sunteţi singurii responsabili de informaţiile furnizate agentiei  fiind interzis sa expuneti, oferiti sau transmiteti materiale defăimătoare, nepotrivite, abuzive, obscene, ofensive, cu conotaţii sexuale, ameninţătoare, misogine, care să ofenseze rasial, să fie ilegale, să violeze sau să lezeze orice alte drepturi ale părţilor implicate (inclusiv drepturi de proprietate intelectuală, dreptul la confidenţialitate, la publicitate sau la liberă exprimare). Dacă organizatorii iau cunoştinţă de astfel de comportamente isi rezerva dreptul de a va suspenda sau restrictiona accesul;

Pentru dobandirea calitatii de membru trebuie sa ai cel putin 18 ani, sa nu fi fost condamnat pentru infractiuni cu violenta, de natura sexuala sau orice alte infractiuni grave, sa prezinti garantii morale;

Prin înregistrarea dumneavoastră pe acest site, acceptaţi că nici unul dintre reprezentanţii TargetRomance  nu este răspunzător, direct sau indirect, pentru esecul intalnirii sau pentru lipsa de compatibilitate cu persoana intalnita. De asemenea, consilierii  nu sunt raspunzatori in nici o maniera pentru orice eveniment sau situatie negativa petrecute dupa momentul intalnirii facilitate de catre acestia , fiecare persoana asumandu-si in mod direct consecintele intalnirii si luarea măsurilor de precautie pe care le considera necesare pentru a asigura siguranta  personală. Consilierii  nu sunt raspunzatori pentru atingerile aduse onoarei sau reputatiei, pentru pierderi financiare sau de alte natura, in stransa legatura cu persoana cunoscuta prin intermediul agentiei , pentru declaratiile false oferite de persoanele implicate, pentru orice daune, directe, indirecte, generale, speciale, compensatorii, consecvente sau incidentale, care decurg din/ sau legate de desfăşurarea intalnirii sau a  folosirii serviciului, inclusiv fără limitare, la  vătămări corporale, suferinţă emoţională sau orice alte daune in legatura cu serviciile oferite de agentie.

Dvs. sunteti responsabil/a pentru mentinerea confidentialitatii numelui de utilizator şi parola precum si pentru toate activitatile care au loc sub acel nume; deasemenea, sunteti singurul responsabil pentru interactiunea cu ceilalti membrii, agentia neasumandu-si conduita sau compatibilitatea cu ceilalti membrii;

Ulterior inscrierii dumneavoastra  pe site, in situatia in care membrii echipei identifica un potential partener, veti fi contactat in vederea stabilirii unei intalniri pentru  a va defini profilul personal , aceasta presupune proceduri specifice de  interviu, evaluare si analiza,   realizate de persoane cu expertiza in domeniu.

TargetRomance.ro va depune toate diligentele si  eforturile pentru a identifica persoane compatibile si pentru a facilita intalnirea dintre acestea,  neputand fi trasa la raspundere in situatia in care nu a putut identifica o persoana compatibila si care sa fie agreata de beneficiarul serviciului;

 2. Protecţia datelor personale

 

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea identificarii celui mai potrivit partener, aceste date ramanand confidentiale pana la momentul in care dumneavoastra va dati acordul expres pentru a le utiliza.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.targetromance.ro vă dati acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către de SC. CENTRUL DE EVALUARE SI DEZVOLTARE RESURSE UMANE S.R.L și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face în scopul înlesnirii colaborarii viitoare.

S.C. CENTRUL DE EVALUARE SI DEZVOLTARE RESURSE UMANE S.R.L, în calitate de operator de date cu caracter personal(in curs…) poate prelucra și utiliza datele personale, fără alte obligatii sau plati fata de dumneavoastră, pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autoritatilor în drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati care, în baza legii, au dreptul să solicite aceste date.

Societatea noastră nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu poate garanta faptul că site-ul, server-ul sau email-urile expediate nu contin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră. Vă garantăm însă că depunem eforturi considerabile pentru a elimina aceste situaţii.

Compania va retine datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situatia contului lor, pentru notificarea utilizatorilor privind evenimentele și ofertele curente, prin intermediul newsletter-ului săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. S.C. CENTRUL DE EVALUARE SI DEZVOLTARE RESURSE UMANE S.R.L nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe acest site poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul, se pot dezabona folosind setările din contul creat(fie dezactivarea contului, fie ştergerea definitivă a acestuia.

 3. Pretul serviciilor

 

Preturile afișate în cadrul site-ului www.targetromance.ro sunt exprimate în lei (ron). Preturile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, TargetRomance rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără nici un preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei înscrieri și alegerea platii în avans, online, vă obligati irevocabil sa platiti contravaloarea serviciilor/produselor selectate. În acest sens va informam ca, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veti fi redirectionati către site-urile colaboratorilor nostri (mobilpay.ro) în vederea colectării datelor necesare platii. Refuzul comunicarii datelor cerute de catre acestia, pentru efectuarea platilor, va duce automat la anularea înscrierii/comenzii dumneavoastra.

 Descrierea procesului de plată:

 

  • Clientul initiază comanda pe site-ul www.targetromance.ro pentru unul sau mai multe servicii/produse;

  • În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri (mobilpay.ro) pentru introducerea datelor de tranzactionare (date de facturare și/sau date de livrare, informatii credit/debit card);

  • După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea serviciilor/produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificati în acest sens;

  • Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existenta banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzactiei);

  • După confirmarea platii, banii sunt debitati din contul Clientului și transferati în contul colaboratorilor noștri și virati ulterior în contul nostru. Imediat după debitarea sumei de către mobilpay.ro, TargetRomance  este notificat privind validarea plăţii, pentru a face modificările necesare în statutul comenzii dvs. și a elibera produsele/serviciile achizitionate.

4. Drepturi de autor

Întregul continut al site-ului www.targetromance.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al S.C. CENTRUL DE EVALUARE SI DEZVOLTARE RESURSE UMANE S.R.L a oricăror elemente apartinând site-ului www.targetromance.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informatiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societatii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

 5. Informatiii și comunicări

 

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail match@targetromance.ro atât timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informatii cu privire la site-ul și serviciile/produsele oferite prin intermediul site-ului.

Regulament participare -Evenimente TargetRomance

 

 Intentia noastra este de a coopta  membri interesati de o relatie serioasa pe termen lung, persoanele pregatite emotional sa isi intalneasca “perechea”, de aceea ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii pe acest criteriu.

 

In orice activitate ce presupune interactiunea dintre doua parti care nu se cunosc se impune sa stabilim niste reguli clare ,sa ne asiguram ca toata lumea stie despre ce este vorba .Astfel ca noi vi le aducem la cunostinta si voi veti fi cei care vor vrea  sa le respecte pentru a deveni participanti:

Iata cateva aspecte importante pe care trebuie sa le cunosti inainte de a te inscrie la evenimentele TargetRomance:

 

 Pentru a putea participa/beneficia  de serviciile  noastre, te rugam sa iti creezi un cont pe site, sa completezi profilul corect si real. Dupa aceasta etapa, acceseaza Pagina de Servicii-Sectiunea Petreceri/Excursii , aici  te poti inscrie pentru oricare dintre evenimentele programate, prin apasarea butonului -Register

Fiecare eveniment va  fi organizat pe criteriul varsta  si gen biologic astfel incat sa nu fie diferente, va fi  un minim si un maxim confortabil  .Acest lucru este valabil si pentru femei si pentru barbati.Desigur ca si numar de barbati /femei acesta va fi egal .

Locurile disponibile, atat pentru femei cat si pentru barbati, sunt  trecute in dreptul fiecarui eveniment. Atunci cand toate locurile se ocupa, va aparea : Numar de locuri ocupat.Stim ca iti doresti sa participi, chiar daca ai ajuns prea tarziu, te poti inscrie , sunt persoane care din motive obiective pot renunta in ultima clipa asa ca fii sigur/a ca vei fi primul anuntat. 

 

Verifica-ti zilnic corespondenta ca sa asiguri ca nu ratezi emailul care iti cere confirmarea participarii la evenimentul pentru care te-ai inscris.Stii si tu ca e corect sa confirmi din timp pentru ca totul sa fie asa cum ne dorim cu totii.Cu emotii pozitive de ambele parti.

 Faptul ca  te-ai inscris inseamna confirmarea disponibilitatii tale .Noi insa trebuie sa ne asiguram ca faci parte din categoria vizata la acel eveniment , astfel ca o data ce facem acest lucru vom avea grija sa afli  daca profilul tau corespunde si iti va fi solicitata confirmare ferma.

Daca  nu te-ai potrivit acum, atunci cu siguranta  esti pe lista de asteptare cu prioritate .Vei primi din timp invitatia la urmatorul eveniment a carui target vei fi .

Important !Te poti inscrie la evenimentul anuntat , pe baza componentei grupei ,a disponibilitatilor confirmate stim pe cine sa invitam,  daca faci parte sau nu din grupa vizata abia spre sfarsitul perioadei de inscriere te anuntam ca locul tau este confirmat pentru acea data sau pentru urmatoarea.

 Pentru a-ti asigura locul te rugam sa completezi profilul de inscriere corect si complet ,sa iti incarci poza sa iti faci programul din ziua respectiva astfel incat sa poti anticipa clar ca vei veni si ca nu vei renunta in ultimul moment, este neplacut si pentru grupa si pentru noi.

 

 

Vor fi acceptate cu prioritate persoanele care nu au avut cont TargetRomance pana la momentul inscrierii, de asemenea cei care nu au mai participat la evenimentele TargetRomance .

 

Pentru cei care participa la mai mult de trei evenimente Target Romance vom organiza evenimente speciale despre care iti vom povesti la momentul potrivit.Asadar viziteaza TargetRomance cat de des poti, ca sa fii la curent cu noutatile ,noi oricum  trimitem newsletter .

 

Este important pentru bunul mers al lucrurilor sa intelegi ca daca nu esti chemat este pur si simplu pentru ca nu te potrivesti cu grupa, atata vreme cat esti o persoana cu garantii morale, de buna credinta ,care isi doreste mult sa participe si noi vom face tot ce ne sta in putinta sa onoram cerintele membrilor TargetRomance tinand cont de filtrele si criteriile profesionale  pe care ni le-am propus,dar mai ales criteriul  varsta si gen biologic , trebuie sa fie echilibrat astfel incat toata lumea sa se simta confortabil.

 

Promite-ti ca nu vei mai astepta !

Nu mai astepta sa fii descoperit/a. Nu mai astepta confirmari. Nu astepta sa te traga cineva de maneca. Incearca sa faci tot ce poti sa faci chiar acum. Poate ca nu vei reusi de una/unul
singur/a, insa inceteaza sa astepti un moment potrivit, undeva in viitor, care nu mai vine, fiindca intotdeauna exista indoieli. 

Target Romance este aici .Trebuie doar sa vrei sa incepi sa nu mai astepti !