CREAZA CONT NOU detii deja un cont ?

Citeste pagina de Termeni si conditii inainte de a te inregistra. Daca esti deja familiarizat cu termenii nostri, apasa direct butonul CREAZA CONTUL.

  • Ne gasesti:

Petreceri

Va invitam la petrecerile noastre unde stim ca te vei simti excelent. Veti intalni oameni cu aceleasi interese pentru ca ne vom ocupa personal de invitatii. Vom organiza petreceri cu tematici diferite, in locatii cu ambient placut si pline de activitati distractive ce va vor apropia si va vor incuraja sa va cunoasteti.

Vom avea grija ca atunci cand veti veni petreceri sa va simtiti in largul vostru. Pentru aceasta vom invita persoane singure care doresc la fel ca si voi sa-si largeasca cercul de cunostinte si sa se distreze impreuna. E important sa alegeti petrecerea potrivita pentru ca vom organiza petreceri la care invitatii vor fi selectati dupa criterii de compatibilitate: varsta, sex, inaltime, greutate, educatie, profesie, hobby-uri si altele.

Stim ca e tare neplacut sa te simti singur desi esti inconjurat de oameni care se distreaza. De cate ori n-ai descoperit ca desi esti in mijlocul unei petreceri, nu ai nimic in comun cu persoanele aflate acolo? Simti ca pierzi timpul si vrei sa pleci. Dar cum ar fi sa mergi la o petrecere unde toti cei aflati acolo isi doresc acelasi lucru ca si tine?

 

          

 

 

 

ARHIVA Petreceri

Este greu sa iti planifici viata atunci cand emotional esti confuz, cand nu stii pe cine vrei si cu cine ai dori sa iti petreci momentele acelea de bucurie sau de tristete pe care inevitabil le traim cu totii la un moment dat.

Cand nu stim in ce ape ne scaldam, ne agatam de tot ce intalnim in cale si ne multumim cu orice.
Sunt atatia oameni”frumosi adormiti”care nu stiu sa isi planifice decat viata profesionala,dar viata personala o lasa la voia intamplarii.

Petrecerea din 23 ianuarie 2014 ora 19.30, este pentru oamenii de actiune care isi planifica viata fara a astepta un salvator, fie el un Cavaler pe Cal Alb sau Printesa in Rochita Roz.

Locurile sunt limitate. Aplica acum cu un singur click.