CREAZA CONT NOU detii deja un cont ?

Citeste pagina de Termeni si conditii inainte de a te inregistra. Daca esti deja familiarizat cu termenii nostri, apasa direct butonul CREAZA CONTUL.

  • Ne gasesti:

HEART HUNTING

Heart-Hunting

 

„Vine un moment in viata fiecaruia, cand visele si cei visati nu se lasa prinsi cu plasa intinsa cu sufletul lor naiv… incetezi sa vrei fluturi in stomac, vrei fluturii in palma ta, sa-i simti, sa le vezi frumusetea de nedescris a culorilor vii, sa-i mangai...

Vine o vreme cand vrei lucruri simple, vrei sa te simti confortabil in iubirea ta, sa ti se dea fara a cere, sa nu te simti singur, chiar daca nu este  prezent fizic…”

 

Heart-huntingul este pentru cei hotarati, care stiu deja pe cine vor sa cunoasca dar nu au canalele si resursele necesare pentru a ajunge la persoana in cauza. Oferim serviciul de heart-hunting in care imbinam experienta recruiterului nostru cu abilitatile de relationare si networking ale sales managerului din echipa noastra, cautarea personalizata, pornind de la descrierea celui dorit.

 

Acesta este momentul in care am aflat pe cine iti doresti. Mai stim si ca nu ai timp, ca intampini ceva obstacole in a aborda direct persoana care se apropie de idealul tau. Iar ce iti spunem noi, e ca suntem onorati sa sustinem o persoana care stie ce vrea si a acceptat ca ARE NEVOIE DE NOI!

 

Daca stim toate astea, inseamna ca deja ne-am cunoscut si-am stabilit un plan pentru a ajunge la cel cautat de tine, stii la ce sa te astepti. Sau nu ne cunoastem? Atunci scrie-ne sau suna-ne, pentru a-ti povesti cum parcurgem drumul pana la perechea ta.

 

 

Heart-hunterul nostru are intotdeauna un mesaj pozitiv de transmis celui cautat.