CREAZA CONT NOU detii deja un cont ?

Citeste pagina de Termeni si conditii inainte de a te inregistra. Daca esti deja familiarizat cu termenii nostri, apasa direct butonul CREAZA CONTUL.

  • Ne gasesti:

FAQ

Ce presupune activitatea de matchmaking si de ce as apela la acest serviciu?

Petitul este o traditie veche de mii de ani, intalnita in multe culturi si adesea este considerat obligatoriu. De ce? Pentru ca oamenii au vrut in permanenta sa cunoasca persoanele potrivite pentru a dezvolta impreuna relatii. Sigur, anii au trecut, iar petitul a evoluat in ceea ce numim astazi matchmaking. Ceea ce propunem noi este un serviciu bazat pe expertiza a trei specialisti din trei domenii diferite: psihologie, recrutare si vanzari. Testele psihologice asigura o cunoastere sporita a celor ce urmeaza sa se cunoasca, procedurile de recrutare ajuta la identificarea candidatilor perfecti iar tehnicile de vanzare ofera suportul necesar pentru ca intalnirea persoanei potrivite sa fie una de succes.

Ce este hearthunting-ul si cand pot apela la acesta?

Suntem din ce in ce mai aglomerati cu problemele cotidiene, mai stresati, mai grabiti si se intampla atat de rar sa simtim acele sentimente speciale pentru o persoana, incat nu trebuie sa ratam momentul de a i le impartasi. Si daca totusi ati pierdut momentul, daca n-ati avut curajul sau daca pur si simplu n-ati fost siguri, aflati de la noi ca nu e totul pierdut. Prin serviciul de hearthunting putem sa incercam sa va aducem impreuna, sa cream oportunitati de a va intalni, de a comunica si de ce nu, de a avea o relatie. Combinat cu serviciul de coaching, acolo unde este cazul, hearthunting-ul poate fi solutia potrivita pentru cei emotivi, inhibati sau pur si simplu prea grabiti.

Cat ma costa serviciile TargetRomance.ro?

Target Romance ofera servicii premium ce implica costuri pe masura. Te invitam sa afli raspunsul la aceasta intrebare la prima noastra intalnire pentru a intelege mai intai valoarea serviciilor.

Cat de sigura este intalnirea?

Atunci cand o persoana care corespunde profilului cautat de tine este identificata, aceasta este contactata, evaluata si i se va cere acordul pentru a participa la intalnire. Prin urmare, nu vei merge la un blind date. 

Cum asigurati confidentialitatea?

Profilul pe care il completezi pe site nu este public. Acesta nu poate fi accesat decat de catre consilierii Target Romance iar consultarea sa se face doar atunci cand intervine procesul de cautare activa. Datele sunt protejate conform legii si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele declarate.
In ceea ce priveste intalnirile, Target Romance organizeaza prima intalnire protejand identitatile celor doua persoane.

Cat dureaza de obicei pana merg la o prima intalnire?

Depinde de profilul potentialului partener cautat, uneori poate dura o saptamana, o luna, alteori poate dura minim trei luni.

Daca am gasit un partener, cum se incheie colaborarea cu TargetRomance.ro?

Colaborarea cu Target Romance se incheie cu strangeri de mana si multumiri. Suntem siguri ca vom pastra relatii bune cu toti cei cu care vom lucra.

Trebuie neaparat sa imi completez profilul avansat?

Completarea profilului avansat este importante deoarece puteti fi oricand un potential candidat in procesul de cautare activa initiat de catre un alt membru al comunitatii Target Romance.

Care sunt avantajele abonamentului lunar?

Un abonament lunar sporeste sansele de a fi identificat ca potential candidat. Aceasta inseamna ca veti fi pozitionat in cautari cu prioritate fata de ceilalti candidati fara abonament.