CREAZA CONT NOU detii deja un cont ?

Citeste pagina de Termeni si conditii inainte de a te inregistra. Daca esti deja familiarizat cu termenii nostri, apasa direct butonul CREAZA CONTUL.

  • Ne gasesti:

Excursii

Pentru cei care vor sa evadeze din cotidian si sa petreaca mai mult decat o seara in compania unor persoane deosebite, am introdus un concept nou. E vorba de excursiile pe care le vom organiza periodic in locatii cu grija alese in asa fel incat sa va surprindem de fiecare data. Si pentru ca reteta distractiei presupune mai mult decat o deplasare intr-o locatie noua, ne vom pregati temeinic cu activitati inedite si vom aduce cu noi de fiecare data un animator a carui misiune va fi entertainmentul de calitate.

Inscrierile le vom face din timp, pe site, si vom selecta cu atentie persoanele care ne vor insoti in asa fel incat, la fel ca si la petreceri, sa existe tot timpul  compatibilitate. Scopul nostru este sa ne asiguram ca fiecare dintre cei pana la 30 de participanti vor petrece impreuna zile si seri perfecte.

Pentru ca petrecerile reusite trebuie continuate te invitam alaturi de noi in excursiile organizate in locatii surpriza. Bucura-te de compania unor persoane cu aceleasi interese si de activitati ce te vor scoate din rutina zilnica. Iar daca excursiile nu sunt genul tau, te asteptam intr-un cadru mai restrans la unul din workshop-urile noastre pe teme de care vei fi direct interesat.
 

ARHIVA Excursii

 Buna dragi prieteni si membri ai Target Romance! Astazi vorbim despre Entertainment!

 In cadrul sectiunii Entertainment ne preocupa dorinta voastra de a va face prieteni, de a iesi din rutina si ritmul obisnuit. Stim ca vreti sa va extindeti zona de confort intr-un mod cat mai placut. Am ales sa ne cunoastem si sa va cunoasteti intre voi in cadrul  petrecerilor, excursiilor si workshopurilor in care  avem diverse activitati creative, distractive.

Pentru excursii am hotarat sa ne consultam cu voi sa stiti clar unde mergeti si ce veti face acolo. Am ales doua pensiuni pe care noi le cunoastem si va invitam sa va exprimati alegerea pentru cea care va atrage cel mai mult. De asemenea suntem deschisi locatiilor propuse de voi.

Acestea sunt :

Popas Bucovina

Domeniile Dornei

Va invitam sa va inregistrati pe site, apoi sa ne trimite-ti pe email  care  dintre cele doua destinatii va atrag mai mult.

Nu aveti timp sa va documentati? Stim. De aceea tot ce aveti voi de facut sunt:

1. Inregistreaza-te gratuit pe www.targetromance.ro

2. Trimite pe adresa match@targetromance.ro optiunea ta pentru o pensiune prezentata.

3. Alege data si luna in care vrei sa mergi (weekend –vineri ora 17.00-duminica ora 13.00).

4. Te contactam noi  pentru confirmarea locului si plata/costul excursiei.

5. Tu vii cu mintea si inima deschisa pentru noi prietenii.

Ce presupune mersul intr-o excursie? V-am povestit?

Inseamna patruzeci-cincizeci  de oameni, barbati si femei in numar egal, apropiati ca varsta, single, dornici sa socializeze, sa isi faca prieteni, sa rada mult, sa se relaxeze, sa invete lucruri noi, sa fie intre prieteni.Cazarea se face dupa urmatorul principiu: ”Fete cu fete…baieti cu baieti” sau in camere single, aceasta este oferta noastra.

Ce vom face acolo?

Vom rade, vom canta, vom dansa, vom face plimbari si jocuri in aer liber, vom inota, vom merge la spa…dar cate avem de facut!

Ce veti obtine la intoarcerea acasa?

Un weekend minunat, relaxant, imbogatit cu noi prieteni, sentimentul ca ai facut ceva bun pentru tine  si  de ce nu? Poate vei cunoaste acea persoana speciala pe care o astepti in viata ta!

Suna tentant? Nu mai astepta! Fa ceva pentru tine!

 

Cu Target Romance!