CREAZA CONT NOU detii deja un cont ?

Citeste pagina de Termeni si conditii inainte de a te inregistra. Daca esti deja familiarizat cu termenii nostri, apasa direct butonul CREAZA CONTUL.

  • Ne gasesti:

Dating Safety Tips

Dating tips

1. Nu da informatiile de contact de la prima intalnire. Tine minte, tu detii controlul intotdeauna.

2. Acorda-ti timp sa afli mai multe lucruri despre potentialul partener pentru a te simti confortabil atunci cand comunici cu acesta/aceasta. Este numai decizia ta daca si cand vei vrea sa faci urmatorul pas. 


3. Foloseste-ti intotdeauna logica si ratiunea si tine minte ca detii in permanenta controlul.

Speram ca vei ajunge sa intalnesti persoana potrivita cu ajutorul nostru si cand se va intampla te rugam sa tii minte ca alegerea este mereu a ta.

Sfaturi pentru  prima intalnire recomandata:

1. Intalniti-va in locatia aleasa de agentie, la ora stabilita, tineti seama de recomandarile vestimentare si de conduita facute de catre agentie .

 2.Asigura-te ca poti suna la un moment dat in cursul intalnirii persoana de incredere pentru a-i spune ca totul e in regula.Aceasta persoana de incredere poate fi Consilierul tau de matchmaking.


3. NU accepta sa fii condus/a acasa daca nu te simti confortabil cu ideea.


4. NU consuma alcool in exces sau droguri, ramai treaz/a.Daca alegi sa consumi bauturi , asigura-te ca nu ti se va pune ceva in acestea cand nu esti atent/a .

5.Asigura-te ca poti lua decizii corecte si rationale si nu unele pe care le-ai putea regreta ulterior.


6. Nu-ti lasa lucrurile personale nesupravegheate. 


7. Fa-ti intotdeauna un plan de urgenta. Daca se intampla ceva neasteptat, asigura-te ca poti pleca repede si foarte usor si ca sunt suficiente persoane in jur care te pot ajuta daca e nevoie.


8. Ia-ti tot timpul un telefon mobil cu tine. Asigura-te ca e mereu incarcat si in stare de functionare (te afli in aria de acoperire a operatorului de telefonie mobila). Daca te simti mai bine, poti lasa telefonul deschis pe parcursul intalnirii.


9. Tine minte ca de cele mai multe ori trebuie sa treaca ceva timp pana cand ajungi sa cunosti o persoana cu adevarat. Daca acea persoana este cu adevarat interesata atunci nu va avea probleme sa astepte pana cand vei fi hotarat/a sa intri intr-o relatie.


10. Foloseste-ti intotdeauna logica si ratiunea, fii in control si nu te lasa fortat/a sa faci lucruri pe care in mod normal nu le-ai accepta.

 

Recomandari la inceput de relatie:

(Fiti sincer cu privire la dumneavoastra insiva. Ar putea fi tentant sa incercati sa  impresionati, insa s-ar putea sa aveti probleme pe parcurs cand cealalta persoana va descoperi adevarul, increderea si intelegerea pot fi mult diminuate.

Trebuie sa stiti ce cautati la un partener. A-ti cunoaste nevoile si aspiratiile inseamna sa previi riscul de a intra intr-o relatie cu cineva care nu impartaseste aceleasi valori si scopuri.

Puneti intrebari, dar cu tact, atunci cand sunteti in faza in care faceti curte persoanei pe care ati pus ochii. Informatiile despre valorile, etica, interesele, perspectivele spirituale, dorinta de a avea sau nu copii si chiar despre dieta potentialului partener pot fi importante pentru compatibilitatea pe termen lung.

Analizati-va felul în care va purtati in preajma unui potential partener. Relaxarea si atitudinea fireasca sunt primul pas pe drumul cel bun.

Incercati sa aveti onestitatea si deschiderea necesare pentru orice situatie si persoana ati intalni.Depasiti-va propriile slabiciuni si nu aduceti prea curand in relatie bagajele din trecut.

Evitati relationarea la un nivel prea intim pana nu ajungeti sa cunoasteti persoana. Relatiile pot fi umbrite de intimitatea fizica prematura. O atractie sexuala intensa fata de cineva poate fi ceva minunat, dar aceasta nu inseamna neaparat ca ati gasit partenerul potrivit. Desi atractia sexuala si compatibilitatea sunt esentiale pentru o relatie de durata, asteptarea va permite sa cunoasteti acea persoana.

 

Nu va faceti iluzii cu privire la "nu imi place acest lucru la ea/el dar o/il voi schimba in timp".Nicio persoana nu se schimba  doar pentru a va satisface asteptarile, sau o poate face dar pe termen scurt  cand va obosi va fi cel/cea dinainte. Fiti constient, implicat activ in relatie  si bucurati-va de onestitatea  acelei persoane.Fiti autentici!

      Va dorim si ne dorim la cat mai multe cupluri autentice , fericite!