CREAZA CONT NOU detii deja un cont ?

Citeste pagina de Termeni si conditii inainte de a te inregistra. Daca esti deja familiarizat cu termenii nostri, apasa direct butonul CREAZA CONTUL.

  • Ne gasesti:

Confidentialitate

  

 

 Confidentialitate

 

Redactat in concordanta cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC Centrul de Evaluare si Dezvoltare Resurse Umane  SRL respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la clientii sai. Scopul nostru este acela de a va oferi o experienta personalizata a navigarii in site-ul www.targetromance.ro caruia  ii  furnizam si administram continutul, experienta care sa va puna la dispozitie informatiile, resursele si serviciile care sunt relevante si utile pentru dvs. Informatiile colectate de la utilizatorii nostri in timpul vizitelor acestora sunt folosite pentru a putea desfasura activitatea in cadrul serviciilor pe care le oferim.

Scopul acestui acord de confidentialitate este acela de a va proteja intimitatea dvs. in spatiul virtual, iar consecintele acestui acord se intind asupra tuturor informatiilor colectate de www.targetromance.ro de la utilizatorii sai.

 

Target Romance colecteaza informatie de la utilizatorii sai in doua modalitati :

-online prin crearea unui cont de membru acesta furnizand personal informatie necesara conturarii unui profil de utilizator;

-informatie furnizata direct de catre beneficiar   atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de Target Romance , atunci cand cumparati un pachet de servicii sau cand participati la un eveniment TargetRomance: petreceri, excursii, workshopuri . Informatie furnizata  in mod voluntar,in scopul personalizarii serviciilor oferite de catre noi si solicitate de beneficiar.  .

-trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, grupurile de discutii sau serviciile de chat, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate.

-www.targetromance.ro  face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc.

SC Centrul de Evaluare si Dezvoltare Resurse Umane SRL foloseste informatia colectata  de la dvs. prin www.targetromance.ro  doar in scopul declarat si anume acela al bunei desfasurarii a activitatii si derularii serviciilor oferite in conditii profesionale.

 
Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta maxima pentru noi. SC Centrul de Evaluare si Dezvoltare Resurse Umane SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Cine are acces la informatia colectata de la dvs.?

Acces la informatiile cu caracter personal au numai Consilierii matchmaking ,acestia sunt de profesie Psihologi si isi desfasoara activitatea sub incidenta Codului Deontologic al Profesiei de Psiholog ,Legea 213/2004;

Prin exceptie de la cazurile aflate in atentia autoritatilor , SC Centrul de Evaluare si Dezvoltare Resurse Umane SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor .

In acelasi timp insa, SC Centrul de Evaluare si Dezvoltare Resurse Umane SRL  poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor www.targetromance.ro

Pentru orice sugestii sau comentarii privind www.targetromance.ro sau privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la match@targetromance.ro