CREAZA CONT NOU detii deja un cont ?

Citeste pagina de Termeni si conditii inainte de a te inregistra. Daca esti deja familiarizat cu termenii nostri, apasa direct butonul CREAZA CONTUL.

  • Ne gasesti:

Psiholog

E important atunci cand vrei sa cunosti pe cineva sa te cunosti mai intai pe tine insuti. Nu e lucru usor sa accepti ca imaginea ta despre tine e diferita de perceptia celor din jur. Uneori e nevoie sa descoperi profilul real al persoanei cautate iar alteori   trebuie sa descoperi ce anume...

Psiholog

Recruiter

Pragmatismul si principiile specifice domeniului recrutarii isi gasesc aplicabilitate in procesul de cautare a partenerului de viata. Odata definite profilurile ne asiguram ca vei intalni numai persoanele dorite. Cand stii deja pe cine ai vrea sa cunosti, heart hunting-ul este solutia, iar experient...

Recruiter

Sales Person

Pentru ca prima intalnire sa fie un succes poti beneficia de sfaturile consilierului nostru in materie de comunicare si imagine personala. Poti invata sa fii dezinvolt la intalniri sau la petreceri, sa intri mai usor in contact cu persoanele de care esti interesat/a. E mai simplu decat crezi!

Sales Person

Cine Suntem ?

Exista in viata fiecaruia dintre noi o dimineata in care nu vrei sa te trezesti singur,  o dupa-amiaza in care nu vrei sa mergi singur/a la shopping sau la un film, o seara in care nu vrei sa mergi neinsotit/a la un eveniment. E bine ca esti aici. E un pas spre iesirea din zona de confort, e adevarat, dar tot atat de bine aceasta zona de confort se poate extinde, ramane sa te hotarasti si vei fi indrumat in acest proces.

TargetRomance.ro este un serviciu dedicat celor care sunt in cautarea unui partener de viata. Aducem in plus fata de celelalte servicii de pe piata experienta de peste 10 ani a unui psiholog, skill-urile avansate ale unui specialist in recrutare si abilitatile de relationare si negociere ale unei excelente persoane de vanzari.

Veti gasi la TargetRomance.ro prieteni, nu doar consilieri. Suntem mereu alaturi de tine, pas cu pas, in procesul de cautare a partenerului/partenerei dorit/e. Te vom ajuta sa alegi un pachet potrivit nevoilor tale, sa descoperi optiunea potrivita. Ne vom bucura impreuna de momentul in care te vei simti implinit.